ADDLINK 256/512GB SSD 2.5” SATA III 6Gb/s 3D NAND (R:550, W:500)


 

3990  ден

12186/11918/11919
+

S20 SATA III 6Gb/s - 3D NAND Technology

addlink S20 SSD ја усвојува најновата 3D NAND технологија која има вертикално проширување на ќелиите за складирање на една ќелија на врвот на другата. Со користење на само висококвалитетни флеш-чипови и подобрени алгоритми за фирмверот, S20 гарантира дека ќе испорача поголеми перформанси и сигурност.

За понатамошно зголемување на животниот век на S20, вградените SmartECC ™ и SmartRefresh ™ за најсовремени податоци за задржување и корекција на грешки обезбедуваат континуиран сигурен пренос на податоци.

Спецификација:

Капацитет120GB, 256GB, 512GB
Чита/Пишува120GB: 510/400 MB/s, 240GB: 560/500 MB/s, 480GB: 560/500 MB/s
Интерфејс2.5” SATA III 6Gb/s, компатибилен со SATA I и SATA II
Формат7mm дебелина, 2.5”
Работен напон0.9V~3.6V
КомпатибилностWindows, Mac OS X, Linux
Гаранција3 години