Ariston ALYS R32 C 35 MUD0 инвертер клима уред 3.5KW


 

28500  ден

+

Ariston ALYS R32 C 35 MUD0 инвертер клима уред 3.5KW

Гасно ладилно средство R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
/ Енергетска класа до A+++
/ 2D ИНВЕРТЕР технологија*
/ Компатибилност со комплетот
ARISTON CLIMA Wi-Fi
/ Технологија на обложување
GOLDEN FIN кај разменувачот на
топлина на надворешната единица
за подобрена заштита од корозија
/ Функција МЕМОРИЈА
/ Функција ТУРБО
/ Сензор за истекување на ладилно
средство
/ Функција САМОСТОЈНО ЧИСТЕЊE

СЕЗОНСКИ ПЕРФОРМАНСИ
Коефициент на сезонска енергетска ефикасност (SEER) 6,1
Сезонски коефициент на перформанси (SCOP) (топла сезона) 5,1
Сезонски коефициент на перформанси (SCOP) (умерена сезона) 4,0
Проектирано оптоварување(1) режим за ладење kW 3,6
Проектирано на оптоварување(1) во режим на греење (топла сезона) kW 2,5
Проектирано оптоварување(1) во режим за греење (умерена сезона) kW 2,7
годишна потрошувачка на енергија за ладење kWh/a 221
годишна потрошувачка на енергија за греење (топла сезона) kWh/a 706
годишна потрошувачка на енергија за греење (умерена сезона) kWh/a 945
функција за ладење / греење ДА
референтна грејна сезона просечна/потопла просечна/потопла просечна/потопла
ниво на бучава во режим на ладење, внатрешна / надворешна единица dB(A) 55 / 63

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.