HP LaserJet Pro MFP M130nw (G3Q58A)


 

7890  ден

11308 (Проверете цена и залиха!)
+

HP LaserJet Pro MFP M130nw (G3Q58A)

Основни карактеристики

Брзина на печатењ - Ц/Б [стр 22 / Брзина на печатење - боја [стр/ми 0 / Резолуција на печатење [дпи] 1200x600 / Време на печатење на првата страна 7.3 / Брзина на копирање - Ц/Б [страна] 22 / Брзина на копирање - боја [страна] 0 / Резолуција на копирање [дпи] 600x600 / Време на копирање на првата страна 0 /Распон на зум во копирање – од 25 / Распон на зум во копирање – до 400  / Меморија [МБ] 128 / Проширливост [МБ] 0 / Емулација SPL / Вид на скенер flatbed / Резолуција на скенирање – физички 600x1200 / Резолуција на скенирање – софтверски / Опции / Работен циклус 0

Останати карактеристики

ЛЦД екран да / Фиока за влез [листови] 150 / Кратенка за излез [листови] 100 / Поддржани формати за печатење A4 / A5/ B5 / C5 / Envelope

Postcard /Transparencies / Дуплекс ne / ОС компатибилност Linux/ Mac OS 10.3 / Windows 7 / Windows 8 / Windows Vista / Месечен циклус [стр.] 10000

АДФ [стр.] 0 / Факс [Кбпс] / Длабочина на боја 24-bit / Конектори /  Интерфејс Ethernet / USB / Wireless