• Заштеди 12%

HP Printer MFP MLJ M130fw (G3Q60A)


Редовна цена: 12500  ден  

11000  ден

Заштедувате: 1500  ден  (12%)
11806 (Проверете цена и залиха!)
+

Спецификација

Брзина на печатење макс. до 22/А4 стр/мин

Технологија на печатење Ласерски (ц/б)

Број на бои 1 (black)

Макс. резолуција на печатење до 600 х 600 dpi, FastRes 1200

Предвиден број на стр. месечно од 150 до 1.500 страни, макс 10.000 копии (капацитет на тонер 600 стр.)

Меморија на факс до 1.000 страни

Брзина на факс 3 секунди за една страница (можност за испраќање колор документи)

Оперативни системи Microsoft® Windows® 7/10, Windows Vista®, Windows® XP, Windows® Server 2008, Windows® Server 2003; Mac OS X v 10.4, v 10.5, v 10.6; Linux

Потрошен материјалHP CF217A Original, HP217 Compatible

Скенирање и копирање

Брзина на копирање до 20 стр/мин ц/б

Зголемување.намалување на копија 25% - 400%

Резолуција на копирање/скенирање 600 х 600 dpi / 1200 х 1200

Тип на скенер Flatbat, со автоматски додавач на хартија за 35 стр.

Оптичка резолуција на скенирање до 1200 dpi ...24 bit

Максимална големина на скен 297mm x 216 mm

Информација за хартија

Фиоки за хартија 1 х 150 листа

Излезна фиока за хартија 1 х 100 листа

Поддржани формати A4; A5; A6; B5; коверти

Двострано печатење (дуплекс) не

Можности за поврзување

Стандардни приклучоци Hi-Speed USB 2.0 port; 10/100Base-T Ethernet network port; RJ-11 Telephone rt, Wi-Fi 802.11b/g/n

Опционални приклучоци /

Димензии, тежина и пакување

Макс. дебелина на хартија 60- 163 gr/m2

Димензии на производот со кутија (), без кутија ( 423 x 288 x 279 мм)

Тежина на производот со кутија ( /), надвор од кутија ( 7,6 кг )

Содржина на пакувањето: Принтер, 1х црн тонер стартен, drum unit , струен кабел, ЦД со софтвер за уредот, флаер за инсталација, Readiris PRO text recognition software, УСБ кабел