Клима уреди

  • Заштеди 26%
5742
VIVAX COOL клима уред 3.5kW (ACP-12CH35GET)
14900  ден   11000  ден

VIVAX COOL клима уред 3.5kW (ACP-12CH35GET) Модел Внатрешна единица ACP-12CH35GET Внатрешна единица ACP-12CH35GET...

+

(проверете достапност)

Спецификација Енергетска класа : A Максимален капацитет на ладење: 3517W Максимален капацитет на греење: 3810 W Просечна моќност: 3517/3810 W Влезна...

+

(проверете достапност)

Power supply V,Hz,Ph 220-240V,50Hz, 1Ph Cooling Capacity Btu/h 11000 Input W...

+

(проверете достапност)

VIVAX COOL M DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AEMI. Енергетска класа за греење: A++ , Енергетска класа за ладење: A+ , Капацитет на...

+

(проверете достапност)

VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI. Енергетска класа за греење: A++ , Енергетска класа за ладење: A+ , Капацитет на ладење...

+

10790 (проверете достапност)

Cooling capacity [kW]: 2,6 Heating capacity [kW]: 0 Eco refrigerant: R410A Heating energy class: A EER coefficient: 2,6 COP...

+