KOBRA Lubricates cross cut knives. 125 cc.


 

350  ден

12359
+

KOBRA Масло за подмачкување 125 мл

Специјално масло за подмачкување на ножеви за уреди за уништување на хартија.

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.