Skyline инвертер клима уред SL12000 3,6kW


 

27900  ден

+

Skyline инвертер клима уред SL12000 3,6kW

Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачка.

Wifi Ready: Управување на клима уредот преку wifi

Cold plasma: Наградба на квалитетот на воздухот во комбинација со високо квалитетен јонизатор и повеќе слојни филтри неутрализирајќи ги 90% од бактериите, отстранувајќи ги непријаните мириси. Негативните јони на кислород даваат специјално чувство на свежина.

Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачка.

Wifi Ready: Управување на клима уредот преку wifi

Cold plasma: Наградба на квалитетот на воздухот во комбинација со високо квалитетен јонизатор и повеќе слојни филтри неутрализирајќи ги 90% од бактериите, отстранувајќи ги непријаните мириси. Негативните јони на кислород даваат специјално чувство на свежина.

I feel function: Нуди интелигентна контрола на температурата таму каде што е потребно и обезбедува поголем комфорт во просторијата.

Defrosting: Функција каде што единицата разбира автоматски да започне процес на одмрзнување.

Turbo function: Овозможува максимален проток на воздух и перформанси за 30минути за брзо ладење во просторијата.

Auto restart: Исклучувањето на електрична енергија повеќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа

Автоматско рестартирање: Исклучувањето на електрична енергија веќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа во функција и продолжува со обновување.

Self – diagnosis: High-end технологија преку која единицата открива можни грешки и ги покажува на LED екранот за побрза и поефикасна поправка.

✅WiFi Ready функција
✅Современ и елегантен дизајн
✅R32 еколошки фреон
✅iFeel функција за совршена комоција
✅ColdPlasma Јонизатор
✅Ефективно греење до -15С
✅Турбо функција
✅Ладење до -15С
✅Автоматски Defrost
✅SleepMode
✅ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (6.1/4.0)
✅КОМПРЕСОР SANYO, PANASONIC
✅НИВО НА БУЧАВА: 40/48 dB
✅РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
✅3 години гаранција, 5 години на компресор

Номинален напон V ~ 220-240
Номинална фреквенција Hz 50
Фази 1
Режим на напојување на отворено
Површина на пресек на проводник на енергетски кабел mm2 1
Препорачан кабел за напојување (јадро) 3
Мин / Мак. Волтажа V 198/264
Капацитет на ладење W 3500
Минимален капацитет на ладење W 1300
Максимален капацитет на ладење W 3900
декларирано оптоварување за ладење KW 3.5
Капацитет на греење W 3600
Минимален капацитет на греење W 800
Максимален капацитет на греење W 4200.0
декларирано оптоварување за греење (просек) KW 2.5
Влез на енергија за ладење W 1175
Мин. Влез на енергија за ладење W 90
Макс. Влез на енергија за ладење W 1560
Влез на енергија за греење W 970
Мини. влез на енергија за греење W 140
Макс. влез на енергија за греење W 1650
Струја за ладење A 5.2
Грејна струја A 4.3
Грејна струја W 1650
номинална струја на оптоварување A 7.3
SEER – 6.1
Tbiv ℃ -7.0
Tol ℃ -10.0
EER W / W 2.98
COP W / W 3.71
SCOP (Average) – 4.0
SCOP (Warmer) – 5.1
SCOP (Colder) – 3.2
Енергетска класа A ++ / A + / A +++ / Б
Волумен на проток на воздух (SH / H / L / SL) m 3 / h 550/470/250/180
Волумен за одвлажнување L / h 1.40
Покриена површина m2 16-24
Тип на вентилатор – Вкрстен проток
Форма за испарувач – Алуминиумска перка-бакарна цевка
температурен опсег ℃ 16 ~ 31
Ниво на звучен притисок (SH / H / L / SL) dB (A) 41/37/25/20
Ниво на јачина на звук (SH / H / L / SL) dB (A) 55/40/37/31
Димензија (W × H × D) mm 821x283x200
Димензии на картонската кутија (W × H × D) mm 895x281x350
Димензии на пакетот (W × H × D) mm 898x291x353
Наредени слоеви – 7
Нето маса kg 9
Бруто тежина kg 11
Заштитна марка на компресорот CRSS (SANYO)
Производител на компресори – ELECTROMECHANICAL (SHENYANG) SANYO REFRIGERATION EQUIPMENT CO., LTD.
Тип на компресор – Rotary
Компресор LRA. A 25
Компресор RLA A 3
Влез за напојување на компресорот W 770
Тип на вентилатор – Аксијален проток
Проток на воздух на надворешната единица m 3 / h 1800
Форма на кондензатор – Алуминиумска перка-бакарна цевка
Ракување со ладење Опсег на амбиентална температура ℃ -15 ~ 48
Ракување со греење Опсег на амбиентална температура ℃ -15 ~ 24
Метод на задушување – Капиларен
Метод на одмрзнување – Автоматско одмрзнување
Тип на клима – T1
Климатска зона – Умерена зона
Изолација – I
Заштита од влага – IP24
Ниво на звучен притисок dB (A) 53
Ниво на јачина на звук dB (A) 62
Димензии (W × H × D) mm 830X540X325
Димензии на картонска кутија (W × H × D) mm 876x585x363
Димензии на пакетот (W × H × D) mm 879x605x366
Наредени слоеви – 5
Нето маса kg 27.5
Бруто тежина kg 30
Ладилно средство – R32
Полнење на разладно средство kg 0.6
Дополнително полнење за гас g / m 20

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.