Skyline инвертер клима уред SL18000 5,5kW


 

49900  ден

+

Skyline инвертер клима уред SL18000 5,5kW

Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачка.

Wifi Ready: Управување на клима уредот преку wifi

Cold plasma: Наградба на квалитетот на воздухот во комбинација со високо квалитетен јонизатор и повеќе слојни филтри неутрализирајќи ги 90% од бактериите, отстранувајќи ги непријаните мириси. Негативните јони на кислород даваат специјално чувство на свежина.

Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачка.

Wifi Ready: Управување на клима уредот преку wifi

Cold plasma: Наградба на квалитетот на воздухот во комбинација со високо квалитетен јонизатор и повеќе слојни филтри неутрализирајќи ги 90% од бактериите, отстранувајќи ги непријаните мириси. Негативните јони на кислород даваат специјално чувство на свежина.

I feel function: Нуди интелигентна контрола на температурата таму каде што е потребно и обезбедува поголем комфорт во просторијата.

Defrosting: Функција каде што единицата разбира автоматски да започне процес на одмрзнување.

Turbo function: Овозможува максимален проток на воздух и перформанси за 30минути за брзо ладење во просторијата.

Auto restart: Исклучувањето на електрична енергија повеќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа

Автоматско рестартирање: Исклучувањето на електрична енергија веќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа во функција и продолжува со обновување.

Self – diagnosis: High-end технологија преку која единицата открива можни грешки и ги покажува на LED екранот за побрза и поефикасна поправка.

✅WiFi Ready функција
✅Современ и елегантен дизајн
✅R32 еколошки фреон
✅iFeel функција за совршена комоција
✅ColdPlasma Јонизатор
✅Ефективно греење до -15С
✅Турбо функција
✅Ладење до -15С
✅Автоматски Defrost
✅SleepMode
✅ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (6.1/4.0)
✅КОМПРЕСОР SANYO, PANASONIC
✅НИВО НА БУЧАВА: 40/48 dB
✅РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
✅3 години гаранција, 5 години на компресор

Номинален напон V ~ 220-240
Номинална фреквенција Hz 50
Фази 1
Режим на напојување на отворено
Површина на пресек на проводник на енергетски кабел mm2 1.5
Препорачан кабел за напојување (јадро) 3
Мин / Мак. Волтажа V 198/264
Капацитет на ладење W 5270
Минимален капацитет на ладење W 1000
Максимален капацитет на ладење W 6700
декларирано оптоварување за ладење KW 5.2
Капацитет на греење W 5500
Минимален капацитет на греење W 1100
Максимален капацитет на греење W 6800
декларирано оптоварување за греење (просек) KW 5.0
Влез на енергија за ладење W 1540
Мин. Влез на енергија за ладење W 320
Макс. Влез на енергија за ладење W 2460
Влез на енергија за греење W 1480
Мини. влез на енергија за греење W 350
Макс. влез на енергија за греење W 2300
Струја за ладење A 7.0
Грејна струја A 6.3
Грејна струја W 2460
номинална струја на оптоварување A 10.91
SEER – 6.3
Tbiv ℃ -7.0
Tol ℃ -10.0
EER W / W 3.42
COP W / W 3.72
SCOP (Average) – 4.0
SCOP (Warmer) – 5.1
SCOP (Colder) – 3.3
Енергетска класа A ++ ладење / A + просек / A +++ греење / А + ладно
Волумен на проток на воздух (SH / H / L / SL) m 3 / h 850/760/570/480
Волумен за одвлажнување L / h 1.80
Покриена површина m2 25-36
Тип на вентилатор – Вкрстен проток
Форма за испарувач – Алуминиумска перка-бакарна цевка
температурен опсег ℃ 16 ~ 31
Ниво на звучен притисок (SH / H / L / SL) dB (A) 47/44/31/29
Ниво на јачина на звук (SH / H / L / SL) dB (A) 58/55/42/40
Димензија (W × H × D) mm 972x302x224
Димензии на картонската кутија (W × H × D) mm 1044x304x374
Димензии на пакетот (W × H × D) mm 1047x314x377
Наредени слоеви – 7
Нето маса kg 13
Бруто тежина kg 15.5
Заштитна марка на компресорот PANASONIC
Производител на компресори – panasonic Wanbao Appliances Compressor (guangzhou) CO., LTD./panasonic
Тип на компресор – Rotary
Компресор LRA. A 23
Компресор RLA A 6.7
Влез за напојување на компресорот W 1260
Тип на вентилатор – Аксијален проток
Проток на воздух на надворешната единица m 3 / h 2800
Форма на кондензатор – Алуминиумска перка-бакарна цевка
Ракување со ладење Опсег на амбиентална температура ℃ -15 ~ 48
Ракување со греење Опсег на амбиентална температура ℃ -15 ~ 24
Метод на задушување – Капиларен
Метод на одмрзнување – Автоматско одмрзнување
Тип на клима – T1
Климатска зона – Умерена зона
Изолација – I
Заштита од влага – IP24
Ниво на звучен притисок dB (A) 55
Ниво на јачина на звук dB (A) 63
Димензии (W × H × D) mm 890x598x372
Димензии на картонска кутија (W × H × D) mm 938x647x409
Димензии на пакетот (W × H × D) mm 941x663x412
Наредени слоеви – 4
Нето маса kg 40
Бруто тежина kg 43
Ладилно средство – R32
Полнење на разладно средство kg 0.93
Дополнително полнење за гас g / m 20

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.