• Заштеди 13%

TESLA Клима уред 12000 BTU инвертер (TT34EX21-1232IA)


Редовна цена: 26500  ден  

22990  ден

Заштедувате: 3510  ден  (13%)
+

TESLA Клима уред 12000 BTU инвертер (TT34EX21-1232IA)

Стандардните единици на Tesla AC ќе ви ги обезбедат сите корисни функции што ги очекувате. Температурата на вашата соба никогаш нема да биде суперптимална!

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 3770 W
 • Максимален капацитет на греење: 3810 W
 • Просечна моќност: 3400/3420 W
 • Влезна моќност ладење: 1130 W
 • Влезна моќност греење: 922 W
 • Проток на воздух: 550.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 0.00 l/h
 • Ниво на бучава: 40.00 dB
 • Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
 • Маса внатрешна единица: 8.00 kg
 • Маса надворешна единица: 23.30 kg
 • Препорачана површина: до 35 м2
 • Фреон: R32
 • Филтри: Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 777x495x290
 • Димензии внатрешна единица: 777x250x197
 • Гаранција 36 месеци

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.