• Заштеди 13%

TESLA Клима уред 18000 BTU инвертер WiFi (TT51EX81-1832IAW)


Редовна цена: 46000  ден  

40090  ден

Заштедувате: 5910  ден  (13%)
+

TESLA Клима уред 18000 BTU инвертер WiFi (TT51EX81-1832IAW)

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 5910 W
 • Максимален капацитет на греење: 6070 W
 • Просечна моќност: 5100/5100 W
 • Влезна моќност ладење: 1580 W
 • Влезна моќност греење: 1374 W
 • Проток на воздух: 800.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 0.00 l/h
 • Ниво на бучава: 53.00 dB
 • Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
 • Маса внатрешна единица: 10.00 kg
 • Маса надворешна единица: 35.00 kg
 • Препорачана површина: до 55 м2
 • Фреон: R32
 • Со Wi-Fi
 • Филтри: Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 835x605x360
 • Димензии внатрешна единица: 910x294x206
 • гаранција 36 месеци

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.