Vivax клима уред ACP-09PT25AEG R290


 

20000  ден

+

Vivax клима уред ACP-09PT25AEG R290

 • енергетска класа (seer/scop): A (2.6/0)
 • максимален капацитет на ладење: 2726.00 w
 • максимален капацитет на греење: 0.00 w
 • просечна моќност: 2726 w
 • влезна моќност ладење: 970 w
 • влезна моќност греење: 0 w
 • проток на воздух: 398.00 m3
 • капацитет на одвлажнување: 2.70 l/h
 • ниво на бучава: 51.00 db
 • работна температура: од 0 до 0
 • маса внатрешна единица: 29.50 kg
 • маса надворешна единица: 0.00 kg
 • препорачана површина: до 20 м2
 • фреон: r290
 • филтри:/
 • гаранција: 3 години

https://www.vivax.com/hr/vivax-vivax-cool-klima-urmobil-acp-09pt25aeg-r290.aspx

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.