VIVAX COOL клима уред 3.5kW (ACP-12CH35GET)


 

14900  ден

5742
+

VIVAX COOL клима уред 3.5kW (ACP-12CH35GET)

Модел Внатрешна единица ACP-12CH35GET
Внатрешна единица ACP-12CH35GET
Ладење Потрошувачка при ладење (kW) 1.1
Греење Потрошувачка при греење (kW) 1.2
Дополнителни функции Отстранување на влага
Јонизатор Не
Внатрешна единица Проток на воздух (m3/h)
ДимензииВxШxД (mm) 283x872x178
Тежина (kg) 11
Екран за читање на температура Да
Ниво на гласност (dB) 52
Фреон Вид на фреон R410A