• Заштеди 22%

HAIER Ladinlik za vino (JC-112G)


Редовна цена: 18500  ден  

14500  ден

Заштедувате: 4000  ден  (22%)
5344
+

HAIER Ladinlik za vino (JC-112G)

Прилагодлива температура, електронска контрола, капацитет за шише 36, дисплеј за температура, затворен осветлување, заклучување на вратата, метални полици

Упатство (HAIER_JC-112G_manual.pdf, 4,568 Kb) [Превземи]