VIVAX X Design клима уред ACP-12CH35AEX


 

14999  ден

+

Спецификација

 • Енергетска класа : A
 • Максимален капацитет на ладење: 3517W
 • Максимален капацитет на греење: 3810 W
 • Просечна моќност: 3517/3810 W
 • Влезна моќност на ладење: 1095 W
 • Влезна моќност на греење: 1055 W
 • Проток на воздух: 568 m3
 • Ниво на бучава: 41 dB
 • Работна температура: од -7 ℃ до 30 ℃
 • Маса на внатрешна единица: 7.70 kg
 • Маса на надворешна единица: 30.00 kg
 • Препорачана површина: 35 м2
 • Фреон: R410A
 • Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
 • Димензии надвошерна единица: 770 X 555 X 300 mm