VERBATIM DIGITAL VIDEO CASSETTE 60min. (47652)


 

160  ден

4603
+

VERBATIM DIGITAL VIDEO CASSETTE 60min. (47652)

  • Digital Video Cassette 60 min, 5 units - Verbatim
  • Verbatim - 47652
  • 60 min SP Mode, 90 min LP Mode
  • Pack of: 5

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.