Shredder - Поништувачи на хартија/филмови/дискови

 
KOBRA +3 CC4
13530
23500  ден
   
Kobra 245 TS HS-6
Јавете се за цена!
   
KOBRA FLEXPACK
Јавете се за цена!
 
 
Kobra 310 TS CC2
Јавете се за цена!
   
Kobra Wastee
Јавете се за цена!
   
KOBRA FLEXPACK DESKTOP
Јавете се за цена!
 
           
     
KOBRA +1 SS4
12937
15500  ден
   
KOBRA +2 CC2
12938
24950  ден