Outlet

Постојана распродажба во МП Компјутери

 
  • Заштеди 19%
Машина за перење алишта Haier HTD 1268
4821
24555  ден 20000  ден
       
  • Заштеди 22%
HAIER Ladinlik za vino (JC-112G)
5344
18500  ден 14500  ден
 
 
  • Заштеди 11%
CASE LOGIC LyfeStyle 208CD WALLET (QCW208M)
2025
1400  ден 1250  ден
         
         
  • Заштеди 18%
CASE LOGIC GPS NAVIGATION BAG (GPSS3)
6159
610  ден 500  ден
 
     
  • Заштеди 21%
CASE LOGIC CHILD SEAT ORGANIZER (ACSO1)
1920
950  ден 750  ден
   
  • Заштеди 27%
CASE LOGIC 9" - 10.1" TABLET/iPad SLEEVE (...
7047
750  ден 550  ден