Новости

Додадена дата: 09-08-2019 Најнов каталог Case Logic 2019

Најновите модели на ранци BTC 2019 сега на едно место. Проверете кој е вашиот адут за оваа сезона.

Симнете го најновиот каталог за 2019 Case Logic - Каталог 2019

Case Logic - Каталог 2019

Додадена дата: 08-07-2019 Сите модели на ташни и ранци од Case Logic

За секој ден, или за бизнис патувања и други намени одберете некој од моделите на ташни или ранци од Case Logic.

Сите модели на едно место!

Симни Case Logic - Каталог!

Додадена дата: 27-04-2017 HP оригинални мастила!

Со оригиналните мастила од HP секогаш имате јасна и убава слика. Користете ги да го сочувате вашиот печатач од расипување и други механички оштетувања.

Искористете ја оваа прилика да набавите двојно пакување за одлична цена.

Црн HP CB331EE - 2 x C8765EE (2 x 11 ml)  по цена од 2 230 ден.

Три-колор HP CB332EE - 2 x C8766EE (2 x 7ml)по цена од 2 525 ден.

Додадена дата: 20-10-2016 HP Event - Оригинален ХП потрошен материјал - Факти спроти фикции - Елена Андоновска-Попадиновска

Во Скопје во хотел Russia на 20 октомври 2016 година се одржа HP Event на тема ХП потрошен материјал - Факти спроти фикции, презентиран на Елена Андоновска-Попадиновска. На настанот беа презентирани низа факти кои го поткрепуваат користењето на оригинални потрошни материјали од програмата на ХП, како и нивната JetIntellingence технологија.

Учесниците беа запознати со низа информации кои во голема мера ќе го смени начинот на размислување кога станува збор за оригинални и поскапи потрошни материјали наспроти неоригиналните и недоверливи тонери. Еве некои од тие факти кои веруваме дека и вам ќе ви ви го променат начиниот на гледање на работите:

   

Претставена беше и новата технологија кај оригиналните ХП тонери JetIntelligence која воедно овозможува ПОВЕЌЕ страници и перформанси како и заштита на вашите печатачи.


Ви ја пренесуваме делумно атмосферата за време и по завршувањето на презентацијата, која продолжи во порелаксирана атмосфера во Sky Bar-от.