• Заштеди 16%

VIVAX A103 drzac za LCD/PDP


Редовна цена: 2000  ден  

1690  ден

Заштедувате: 310  ден  (16%)
5291
+

VIVAX A103 drzac za LCD/PDP

VIVAX држач за на ѕид за LCD/PDP A103
VESA стандард: 445x360 mm

Големина на екран 26" до 37", до 56 kg тежина

Вертикално подесување: +/- 15°