HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG


 

49990  ден

+

HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG

Клима уред - внатрешна единица Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 4.200 W Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Работна температура во режим на греење : -22- 24 Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43


 • Технички спецификации
 • Тип на единицата: Внатрешна единица
 • Тип на монтажа: На ѕид
 • Далечинско управување: Далечински управувач
 • Wi-Fi управување: Вградено
 • Препорачана употребна површина: 12-24
 • Работна температура во режим на греење : -22- 24
 • Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43
 • Опсег на поставување на температура: 16-30
 • Копче за рачно управување
 • Режим на работа: Високо ефективен инвертер
 • Разладно средство: R32
 • Меморија на позицијата на насочувачите
 • Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
 • EER: 4,43
 • Енергетска класа - греење: A+++
 • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
 • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
 • Моќност за ладење (BTU/h): 12000
 • Моќност за ладење (BTU/h): 12000
 • Далечински управувач како собен термостат
 • Скриен ЛЕД дисплеј
 • Затемнување на екран
 • Само-дијагностика
 • Автоматски внатрешен вентилатор
 • Просечна грејна моќност (Pdesignh) - просечна грејна сезона: 2,6 kW
 • Деклариран капацитет (Pdh(Tj)) - просечна грејна сезона: 2,6 kW
 • Капацитет на одвлажнување: 1,2 L/h
 • Дијаметар на кондензациската цевка: 18 mm
 • Автоматско работење
 • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
 • Заштита од замрзнување
 • Турбо функција
 • Ладење
 • Греење
 • Функција за отстранување на влага
 • Вентилирање - проветрување
 • Паметен систем за комфор - TMS: Паметен систем за комфор - TMS
 • Тајмер 24h
 • Паметна гласовна контрола
 • Hi-nano Генератор
 • Минимална јачина на звукот: 54 dB(A)re1pW
 • Грејна моќност: 4.200 W
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Фреквенција: 50 Hz
 • Разладна моќност: 3.500 W
 • Полнење на фреон: 0,86 gr
 • Минимален звучен притисок: 30 dB(A)2x10-5Pa
 • Максимален звучен притисок: 38 dB(A)2x10-5Pa
 • Потрошувачка на ел. енергија при греење: 980 W
 • Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 790 W
 • Греач на надворешна единица
 • Минимален проток на воздух: 480 m³
 • Проток на воздухот: 650 m³
 • Цевка за течност: 6,35 mm
 • Дијаметар на цевката за разладен медиум: 9,53 mm
 • Максимална должина на цевките: 20 m
 • Максимална висинска разлика: 10 m
 • Номинална вредност на струјата при ладење: 3,5 A
 • Номинална вредност на струјата при греење: 4,3 A
 • Сооднос SEER - ладење: 8,5
 • Сооднос SCOP - греење: 5,1
 • Коефициент COP: 4,29
 • Минимален звучен притисок: 30 dB(A)2x10-5Pa
 • Максимален звучен притисок: 38 dB(A)2x10-5Pa
 • Димензии (ШxВxД): 88,3 × 30,5 × 19,8 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98 × 39 × 30 cm
 • Нето тежина на апаратот: 10 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,01 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Осигурувач: 5 A
 • Код: 20009606
 • EAN Код: 6926597709741

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.