Клима уреди

     
  • Заштеди 13%
TESLA Клима уред 12000 BTU инвертер (TT34E...
26500  ден 22990  ден
     
 
  • Заштеди 13%
TESLA Клима уред 18000 BTU инвертер (TT51E...
44900  ден 39090  ден
   
  • Заштеди 13%
TESLA Клима уред 18000 BTU инвертер WiFi (...
46000  ден 40090  ден
   
TESLA Клима уред TTKA-12CHW
(проверете достапност)
20990  ден
 
 
  • Заштеди 26%
VIVAX COOL клима уред 3.5kW (ACP-12CH35GET)
5742
14900  ден 11000  ден
   
VIVAX X Design клима уред ACP-12CH35AEX
(проверете достапност)
14999  ден
   
VIVAX AEAC design клима уред ACP-12CH35AEAC
(проверете достапност)
14999  ден
 
 
VIVAX Inverter M design клима уред ACP-12C...
(проверете достапност)
21990  ден
   
Vivax Inverter R design клима уред ACP-18C...
(проверете достапност)
39900  ден
   
Vivax Мобилна клима ACP-09PT25AEF
10790 (проверете достапност)
15999  ден