• Заштеди 13%

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50BS0EG


Редовна цена: 54990  ден  

47990  ден

Заштедувате: 7000  ден  (13%)
+

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50BS0EG

Клима уред - внатрешна единица Разладна моќност: 5.000 W Грејна моќност: 5.400 W Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Работна температура во режим на греење : -22- 24 Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 50


Технички спецификации

 • Работна температура во режим на греење : -20- 24
 • Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43
 • Опсег на поставување на температура: 16-30
 • Компактен дизајн
 • Копче за рачно управување
 • Режим на работа: Инвертер
 • Разладно средство: R32
 • Меморија на позицијата на насочувачите
 • Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
 • EER: 3,86
 • Енергетска класа – греење: A++
 • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
 • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
 • Моќност за ладење (BTU/h): 18000
 • Моќност за ладење (BTU/h): 18000
 • Далечински управувач како собен термостат
 • Скриен ЛЕД дисплеј
 • Затемнување на екран
 • Само-дијагностика
 • Автоматски внатрешен вентилатор
 • Просечна грејна моќност (Pdesignh) – просечна грејна сезона: 3,9 kW
 • Деклариран капацитет (Pdh(Tj)) – просечна грејна сезона: 3,9 kW
 • Моќност за ладење: 5 kW
 • Капацитет на одвлажнување: 2 L/h
 • Дијаметар на кондензациската цевка: 18 mm
 • 4 во 1 филтер – витамин Ц, катехин, сребрени јони, ХЕПА, активен јаглен
 • Автоматско работење
 • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
 • Заштита од замрзнување
 • Ноќен режим на работа – Night mode
 • Турбо функција
 • Ладење
 • Греење
 • Функција за отстранување на влага
 • Вентилирање – проветрување
 • Тајмер 24h
 • Паметна гласовна контрола
 • Hi-nano Генератор
 • Приклучна моќ(V): 220-240 V
 • Минимална јачина на звукот: 60 dB(A)re1pW
 • Грејна моќност: 5.400 W
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Фреквенција: 50 Hz
 • Разладна моќност: 5.000 W
 • Полнење на фреон: 1,15 gr
 • Минимален звучен притисок: 38 dB(A)2×10-5Pa
 • Максимален звучен притисок: 44 dB(A)2×10-5Pa
 • Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1.380 W
 • Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1.295 W
 • Греач на надворешна единица
 • Минимален проток на воздух: 600 m³
 • Проток на воздухот: 950 m³
 • Цевка за течност: 6,35 mm
 • Дијаметар на цевката за разладен медиум: 12,7 mm
 • Максимална должина на цевките: 15 m
 • Максимална висинска разлика: 15 m
 • Номинална вредност на струјата при ладење: 5,8 A
 • Номинална вредност на струјата при греење: 6,2 A
 • Сооднос SEER – ладење: 7,8
 • Сооднос SCOP – греење: 4,6
 • Коефициент COP: 3,91
 • Минимален звучен притисок: 38 dB(A)2×10-5Pa
 • Максимален звучен притисок: 44 dB(A)2×10-5Pa
 • Wi-Fi управување: Вградено
 • Димензии (ШxВxД): 89,6 × 30 × 21,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 96 × 36,5 × 30 cm
 • Нето тежина на апаратот: 10,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,35 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.