HISENSE

 
  • Заштеди 10%
HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA3...
28990  ден 25990  ден
   
  • Заштеди 14%
HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA5...
42990  ден 36990  ден
     
 
  • Заштеди 15%
HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB50...
47990  ден 40990  ден
   
  • Заштеди 15%
HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB35...
32990  ден 27990  ден
   
  • Заштеди 18%
HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA35...
39990  ден 32990  ден
 
     
  • Заштеди 13%
HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50...
54990  ден 47990  ден