• Заштеди 10%

LOGILINK 360° Panoramic Selfie (BT0039)


Редовна цена: 2450  ден  

2200  ден

Заштедувате: 250  ден  (10%)
11677
+

LOGILINK 360 ° Panoramic Selfie (BT0039)

Панорамски слики и видеа?! Ротирачкиот 360 ° панорамски статив на LogiLink може да биде решение! Едноставно наместете ја вашата акциона камера, дигитална камера или паметен телефон на стативот и контролирајте ја брзина, како и насоката преку далечинскиот управувач. Дополни-телно, ако Вашиот уред поддржува Bluetooth, паметниот далечински управувач може да се користи како далечинско.

Поврзување: Bluetooth
Агол: 360 ° панорама
Време на подготвеност: До 5 часа
Време на работа: до 3 часа
Брзина: 2-5 круга / мин
Влез: 5V / 500 mA
Димензии: Ø58 x 82 милиметри
Додатоци: Далечински управувач, држач за паметни телефони, ActionCam порта, микро USB кабел за полнење
Карактеристики: Далечинско ослободување преку Bluetooth, Идеално за снимање на виртуелната реалност

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.