Mi Електричен тротинет Essential


 

24990  ден

+

Mi Електричен тротинет Essential

 • Црна боја
 • 8.5 инчни тркала на пумпање со воздух
 • Максимална брзина 20км/ч
 • 3 мода на брзини (5
 • 15 и 20км/ч)
 • Опсег на движење со едно полнење до 20км
 • Тежина 12кг
 • Брзо склопување на скутерот за 3 секунди
 • Е-ABS + Диск кочница
 • Изработен од авионски алуминиум
 • Вградени светла предно и задно
 • Покажувач на брзината на движење
 • Муктифункциска табла дисплеј кој покажува многу параметри
 • Вграден Bluetooth
 • Номинална Моќност 250W
 • Максимална моќност 500W
 • IP54 стандард на издржливост
 • Максимум товар до 100кг
 • 10 степени агол на искачување
 • 3.5 часа време на полнење
 • FBC4022GL

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.