MS ENERGY eScooter e21, електричен тротинат црна, бела, портокалова боја


 

38999  ден

+

MS ENERGY eScooter e21, електричен тротинат црна, бела, портокалова боја

Дали сте подготвени да одите подалеку од било кога ? Новиот e21 eScooter е идеален за секој ден со неверојатен опсег до 90 км. Слободно крстарете низ широките улички и тесните ленти, уживајќи во прекрасната глетка на патот. Ако сакате да одите понатаму, можете! Сега можете безгрижно да го возите вашиот е21 eScooter бидејќи знаете дека другата батерија се полни во вашиот дом и ве чека само за вас. Дали го најдовте вашиот совршен натпревар? Посегнете по повеќе!
Спецификации
Големина на тркала: 10” гуми
Максимална брзина:25 km/h
Вид на конструкција: алуминиум
Боја: бела
Мотор: 500W, мотор без четкици
Max Power (peak): 1000W
Батерија: 36V/20,8Ah (zamjenjiva)
Време на полнење: 11h
Домет: 75-90 km
Вид на кочници: предни и задни механички диск кочници
Максимално оптеретување: 100 kg
Суспензија: нема
Дополнителни опции: можност за склопување
Тежина: 24 kg
Дисплеј: Има, LCD
Светло: Има, предно и задно ЛЕД + рефлектирачка трака
Димензии (Д,В,Ш): 1110 x 530 x 1230 mm
Максимален нагиб: 25°

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.