• Заштеди 42%

CASE LOGIC POCKETS™ MEDIUM - CHOCOLATE/COTTON CANDY/CRANBERRY/RUST/SKY BLUE/SLATE (10X6X1.9) CM (UNP2)


Редовна цена: 390  ден  

227  ден

Заштедувате: 163  ден  (42%)
2267, 2609
+
  • Matching lanyard & carabiner for ease of carring and attachment
  • Slimline, weather resistant, protection

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.