TESLA Клима уред 12000 BTU (TT35XC1-12410B)


 

17500  ден

+

TESLA Клима уред 12000 BTU (TT35XC1-12410B)

Стандардните единици на Tesla AC ќе ви ги обезбедат сите корисни функции што ги очекувате. Температурата на вашата соба никогаш нема да биде суперптимална!

 • Стандарден сплит систем
 • Капацитет на клима уредот: 12000 BTU
 • Капацитет на ладење: 12000 BTU
 • Капацитет на греење: 12500 BTU
 • Енергетска класа ладење/греење: B/B
 • Моќ ладење: 1130 W
 • Моќ греење: 1050 W
 • Струја ладење/греење: 5,2/4,8 A
 • Макс. моќност: 1470 W
 • Макс. струја: 6,7 A
 • Фреон: R410A/630 g
 • EER: 3,12
 • COP: 3,51
 • Опсег на работа: ладење: 0 – 43°C, греење: -15 – 24°C
 • Бучност ВЕ: 34/36/39/42 dB
 • Бучност НЕ: 43/48/50/52 dB
 • Проток на воздух: 550 m3/h
 • Одвлажнување: 1,0 l/h
 • IP заштита: IPX4
 • Преќник на цевки за течност/гас: 6,35/9,52 mm
 • Макс. должина на црево: 15 m
 • Макс. висинска разлика: 5 m
 • Бела боја
 • Гаранција 3 години

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.