TESLA Клима уред TTKA-12CHW


 

20990  ден

(проверете достапност)
+

TESLA Клима уред TTKA-12CHW

 • Eнергетска класа (seer/scop): a+ (0/0)
 • Mаксимален капацитет на ладење: 3200.00 w
 • Mаксимален капацитет на греење: 2900.00 w
 • Просечна моќност: 3200/2900 w
 • Влезна моќност ладење: 1230 w
 • Влезна моќност греење: 1035 w
 • Проток на воздух: 300.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 1.50 l/h
 • Ниво на бучава: 65.00 db
 • Работна температура: од 5 ℃ до 35 ℃
 • Маса внатрешна единица: 31.00 kg
 • Маса надворешна единица: 0.00 kg
 • Препорачана површина: до 30 м2
 • Фреон: r290
 • Димензии на надворешна единица: 0 x 0 x 0 mm
 • Гаранција: 3 години

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.