Vivax клима уред ACP-12CH35AEMIs R32 инвертер


 

27000  ден

+

Vivax клима уред ACP-12CH35AEMIs R32 инвертер

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) 
 • Максимален капацитет на ладење: 4100 W 
 • Максимален капацитет на греење: 4220 W 
 • Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W 
 • Влезна моќност ладење: 1237 W Влезна моќност греење: 964 W 
 • Проток на воздух: 600 m³/h 
 • Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h 
 • Ниво на бучава: 40 dB (A) 
 • Работна температура: од -15 °C до 50 °C 
 • Маса внатрешна единица: 7.5 kg 
 • Маса надворешна единица: 22.7 kg 
 • Препорачана површина: 35 m² Фреон: R32 
 • Филтри: Bio филтер, филтер за прашина 
 • Димензии надворешна единица: 700x550x275 m 
 • Димензии внатрешна единица: 805x194x285 mm 
 • Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување 
 • Гаранција: 5 години Функции: Memory функција, турбо, Wi-Fi ready

https://www.vivax.com/hr/vivax-m-design-serija-381kw-acp-12ch35aemis-r32.aspx

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.