Vivax клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 инвертер


 

34999  ден

+

Vivax клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 инвертер

 • ACP-12CH35AERI R32 R design е Vivax од 3,62kW инвертер клима
 • А+++ енергетска класа на ладење
 • А++ енергетска класа на греење
 • Капацитет на ладење: 4,24 kW
 • Капацитет на греење: 4,24 kW
 • Температурен опсег на ладење и греењењ:-25°C до +50°C
 • Просечна годишна потрошувачка на енергија на греење: 906 kWh
 • Макс. ниво на бучавост на внатрешна единица: 54 dB
 • Макс. ниво на бучавост на надворешната единица: 59 dB
 • Течност за ладење: R32 еколошки фреон
 • Ниво на опрема:
 • Специјалната 3Д инвертер технологија Ви овозможува ефикасно користење на енергија, со тивка работа и долготраен квалитет
 • Режим турбо,
 • Автоматски режим,
 • Автоматско рестартирање,
 • Само-дијагностика,
 • Режим на мирување,
 • Мек старт,
 • Био филтер,
 • Филтер за прашина
 • Греач на компресорот,
 • Греач на кондензаторот
 • Капацитет на одвлажнување: 1,2
 • Безбедност:
 • Функции за одвлажнување,
 • Греач на компресорот и кондензаторот,
 • Функција за заштеда на енергија,
 • Старт на низок напон,
 • Заштита на вентилот на надворешната единица,
 • Целосна гаранција на производот од 36мес.
 • Подготовка за Wi-Fi
 • Нето димензии – ширина: 802мм
 • Нето димензии – висина: 297мм
 • Нето димензии – длабочина: 189мм

https://www.vivax.com/hr/vivax-r-design-acp-12ch35aeri-r32.aspx

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.