Vivax клима уред ACP-18CH50AERI+ R32 инвертер


 

49999  ден

+

Vivax клима уред ACP-18CH50AERI+ R32 инвертер

 • ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR R design е Vivax од 5,22kW инвертер клима
 • А++ енергетска класа на ладење
 • А+ енергетска класа на греење
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C
 • Просечна годишна потрошувачка на енергија на греење: 1235 kWh
 • Макс. ниво на бучавост на внатрешна единица: 57 dB
 • Макс. ниво на бучавост на надворешната единица: 64 dB
 • Течност за ладење: R32 еколошки фреон
 • Ниво на опрема:
 • Специјалната 3Д инвертер технологија Ви овозможува ефикасно користење на енергија, со тивка работа и долготраен квалитет
 • Режим турбо,
 • Автоматски режим,
 • Автоматско рестартирање,
 • Само-дијагностика,
 • Режим на мирување,
 • Мек старт,
 • Био филтер,
 • Филтер за прашина
 • Греач на компресорот,
 • Греач на кондензаторот
 • Капацитет на одвлажнување: 1,8
 • Безбедност:
 • Функции за одвлажнување,
 • Греач на компресорот и кондензаторот,
 • Функција за заштеда на енергија,
 • Старт на низок напон,
 • Заштита на вентилот на надворешната единица,
 • Целосна гаранција на производот од 36мес.
 • Подготовка за Wi-Fi
 • Нето димензии – ширина: 965мм
 • Нето димензии – висина: 319мм
 • Нето димензии – длабочина: 215мм

https://www.vivax.com/hr/vivax-vivax-cool-klima-uredjaji-acp-18ch50aeri-r32-sm-557kw.aspx

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.