• Заштеди 40%

CASE LOGIC 7" TABLET SLEEVE NEOPRENE (20 X 1.5 X 13.5)CM - PURPLE (LNEO7PP)


Редовна цена: 660  ден  

399  ден

Заштедувате: 261  ден  (40%)
9000
+

Case Logic LNEO7PP. Maximum screen size compatibility: 7", Case type: Sleeve, Color of product: Purple. Width: 0.827" (2.1 cm), Depth: 0.0787" (2 mm), Height: 0.559" (1.42 cm)

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.