HP LaserJet M111w, 7MD68A


 

5950  ден

+

HP LaserJet M111w, 7MD68A

Ласерски принтер
 • Конекција:1 Hi-Speed USB 2.0; 2.4GHz Wireless 802.11b/g/n with Bluetooth®️ low energy
 • Wireless
 • Меморија: 32MB
 • Максимална меморија:16 MB Flash ROM; 32 MB SDRAM; 32 KB NVRAM
 • Внатрешен капацитет: До 150 листови
 • Надворешен капацитет: До 100 листови
 • Формат подршка: А4, А5, А6
 • Тип на хартија: Хартија, плик, етикета
 • Дебелиа на хартија: 65 до 120 g/m²
 • Тонер: HP 150A црна LaserJet (~975), W1500A
 • Технологија за печатење: Ласерски
 • Резолуција за печатење: 600 x 600 dpi
 • Месечен циклус: До 8000 страници
 • Apple® macOS Catalina (v10.15) macOS Big Sur (v11.0) macOS Monterey (v12.0); 2 GB HD; Потребен е интернет

Напишете ги карактерите што ги гледате на сликата погоре.